Fysieke inloopsessie MIRT-Verkenning CID-Binckhorst

Op dinsdag 10 mei vindt er een fysieke inloopsessie plaats van de MIRT-Verkenning CID-Binckhorst. De inloopsessie vindt plaats in het Bedrijfsverzamelgebouw de Compagnie, aan de Geestbrugkade 32 (2281 CX) in Rijswijk. De bijeenkomst is op inloopbasis waarbij u welkom bent tussen 19:00 uur en 21:00 uur. Tijdens deze avond staan projectteamleden, verdeeld over vier tafels, om uw vragen te beantwoorden. De tafels zijn verdeeld volgens de volgende onderwerpen:

  1. Samenhang, inhoud en status onderzoeken MIRT-Verkenning
  2. Methodiek vervoerwaardestudie
  3. Intentieverklaring MIRT-Verkenning
  4. Platform, omgevingsverslag en vervolgproces

 

Deze verdeling is gebaseerd op de onderwerpen die in het Platform van 11 april jl. Ook met andere vragen kunt u uiteraard bij ons terecht. Het Platform is een besloten bijeenkomst waar een vaste groep vertegenwoordigende bewoners, ondernemers en andere belanghebbenden al ruim een jaar op de hoogte wordt gehouden van de MIRT-Verkenning. Door op deze link te klikken, kunt u de presentatie downloaden die tijdens deze bijeenkomst is getoond.

Wij vragen u om u aan te melden indien u van plan bent te komen. Dit doet u door een mail te sturen naar info@binckhorstbereikbaar.nl. Mocht u met de auto komen, dan kunt u gratis gebruik maken van het parkeerterrein, te bereiken via Frederiklaan 17, 2281 Rijswijk.