Donderdagavond 8 april woonden in totaal 30 geïnteresseerden via Teams de eerste online inloopsessie bij die werd georganiseerd vanuit de MIRT-Verkenning CID-Binckhorst. Vooraf waren er 59 aanmeldingen binnen gekomen. Ook enkele deelnemers van het Platform waren erbij tijdens de inloopsessie. De avond was bedoeld om terug te koppelen wat er in het Platform van bewoners, ondernemers en andere belanghebbenden aan de orde is gekomen. De avond werd dan ook begonnen met een korte presentatie over de Verkenning en de alternatieven die onderzocht worden. Deelnemers konden vragen stellen hierover, waarna in deelgroepen verder werd gesproken onder begeleiding van projectteamleden.

Hieronder vindt u presentatie die tijdens de inloopsessie is gegeven, evenals het sfeerverslag van de avond en een document waarin de meest gestelde vragen worden beantwoord.

Deze online inloopsessie was de eerste van een reeks bijeenkomsten die plaatsvinden na elke bijeenkomst van het Platform. Wilt u deelnemen aan de inloopsessies? Dan kunt u zich aanmelden door ons een email te sturen: info@binckhorstbereikbaar.nl